Overzichtskaart Gemert-Bakel

Uit Erfgoedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Onderwerp:

HeerlijckHistorisch.png Wiki Gemert-Bakel

De aanwezige kaart bevat vele informatielagen

Dit is de wiki over het Cultureel Erfgoed in de gemeente Gemert-Bakel. Deze wiki is bedoeld om het rijke verleden van de gemeente zichtbaar te maken. De gemeente en de provincie Noord-Brabant hebben hun gegevens in kaartlagen ondergebracht. Hierdoor is er al een grote hoeveelheid aan informatie op de verschillende kaarten aan te klikken. Maar er is veel meer over het verleden te vertellen. Daarom nodigen we u uit uw bijdragen te leveren in de vorm van verhalen en foto's.

Uitleg overzichtskaart

Kasteel in Gemert, Layarinformatie op je mobiele telefoon

In deze kaart ziet u gele stippen en lijnen. Deze geven u informatie over de Historische bebouwing en bouwkunst. Daarnaast ziet u verschillende iconen. Klik op een icoon op de kaart om informatie op te vragen. In de tekstballon ziet u een korte tekst. Onderin staat een link naar de bijbehorende wikipagina. U kunt hier op klikken om uitgebreide informatie te bekijken. De getoonde iconen kunt u ook terugzien in uw smartphone: de toepassing (app) Layar kent de Augmented Reality laag Erfgoed Gemert-Bakel. Zo kunt ook ter plekke van deze erfgoedwiki genieten!

Kaarten en Routes

In deze wiki vind u verschillende kaarten zoals de kaarten Historisch groen en de Monumentenkaart. Ook treft u meerdere interessante wandel- en fietsroutes aan: Overzicht van wandel- en fietsroutes.

Tijdlijn Gemert-Bakel

Deze tijdlijn is gebaseerd op de gemeentelijke canon, en verwijst naar nu nog in de gemeente aanwezige gebouwen of landschappen die de geschiedenis zoals beschreven in deze tijdlijn illustreren: Tijdlijn_Erfgoedwiki_Gemert-Bakel