Overleg gebruiker:Esther van der Linden: verschil tussen versies

Uit Erfgoedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(afbeelding)
(afbeelding)
Regel 10: Regel 10:
 
== afbeelding ==
 
== afbeelding ==
  
Bent u de auteur van de afbeelding[[Bestand: reconstructie.JPG|thumb|right|550px|''Ca. 721, Bakel, zo zou het huidige marktplein eruit hebben kunnen zien. De grote bossen hadden weer terrein gewonnen in Europa na de Volksverhuizingen van de 5e en 6e eeuw. Rond Bakel was het leeg en groen. Mensen hoedden hun varkens en koeien in het bos en er waren vrijwel geen schapen. Ze verbouwden veel rogge en hadden moestuintjes met allerlei kruiderijen, waarvan de meeste nu als onkruid worden gezien. De fruitbomen voor de boerderij zijn kroosjes, een pruimensoort die heel makkelijk te domesticeren is. Domesticeren betekent het kweken en veranderen van de soort door de mens, in plaats van het verzamelen van vruchten van bomen die je in het bos ziet groeien. Andere fruitbomen waren in Bakel waarschijnlijk nog niet bekend, men begon pas in de Middeleeuwen met het domesticeren van fruitbomen. Het gebouwtje op de voorgrond is een spieker, al in de prehistorie gebruikt om gewassen in op te slaan. Wat betreft de dieven op vier poten, konijnen waren er nog niet in Bakel of de rest van Nederland, maar her en der in het bos liep misschien nog wel een reuzenhert of oeros''.]]? Zo ja, mag ik dan uw naam vermelden op Wikimedia Commons? Ik heb een auteur nodig.... Mvg [[Gebruiker:Bakel123|Bakel123]] 7 sep 2011 19:02 (UTC)
+
Bent u de auteur van de afbeelding[[Bestand: reconstructie.JPG|thumb|right|550px|''Ca. 721, Bakel, zo zou het huidige marktplein eruit hebben kunnen zien. De grote bossen hadden weer terrein gewonnen in Europa na de Volksverhuizingen van de 5e en 6e eeuw. Rond Bakel was het leeg en groen. Mensen hoedden hun varkens en koeien in het bos en er waren vrijwel geen schapen. Ze verbouwden veel rogge en hadden moestuintjes met allerlei kruiderijen, waarvan de meeste nu als onkruid worden gezien. De fruitbomen voor de boerderij zijn kroosjes, een pruimensoort die heel makkelijk te domesticeren is. Domesticeren betekent het kweken en veranderen van de soort door de mens, in plaats van het verzamelen van vruchten van bomen die je in het bos ziet groeien. Andere fruitbomen waren in Bakel waarschijnlijk nog niet bekend, men begon pas in de Middeleeuwen met het domesticeren van fruitbomen. Het gebouwtje op de voorgrond is een spieker, al in de prehistorie gebruikt om gewassen in op te slaan. Wat betreft de dieven op vier poten, konijnen waren er nog niet in Bakel of de rest van Nederland, maar her en der in het bos liep misschien nog wel een reuzenhert of oeros''.]]? Zo ja, mag ik dan uw naam vermelden op Wikimedia Commons? Ik heb de naam van de auteur nodig.... Mvg [[Gebruiker:Bakel123|Bakel123]] 7 sep 2011 19:02 (UTC)

Versie van 7 sep 2011 om 22:03

Afbeeldingen

Hallo, ik ben een gebruiker van wikipedia NL en ik vroeg me af of ik de afbeeldingen van deze wiki ook op wikipedia NL mag gebruiken? Mvg Bakel123 29 jun 2011 16:40 (UTC)

Vervolg

De mensen van de Nederlandse wikipedia willen graag zien dat er ergens staat dat de afbeeldingen een vrije licentie hebben. Anders mg ik die afbeeldingen niet gebruiken Mvg Bakel123 7 jul 2011 06:18 (UTC)

Ik heb op mijn overlegpagina de afbeelding staan. Mvg Bakel123 8 jul 2011 08:42 (UTC)

afbeelding

Bent u de auteur van de afbeelding
Ca. 721, Bakel, zo zou het huidige marktplein eruit hebben kunnen zien. De grote bossen hadden weer terrein gewonnen in Europa na de Volksverhuizingen van de 5e en 6e eeuw. Rond Bakel was het leeg en groen. Mensen hoedden hun varkens en koeien in het bos en er waren vrijwel geen schapen. Ze verbouwden veel rogge en hadden moestuintjes met allerlei kruiderijen, waarvan de meeste nu als onkruid worden gezien. De fruitbomen voor de boerderij zijn kroosjes, een pruimensoort die heel makkelijk te domesticeren is. Domesticeren betekent het kweken en veranderen van de soort door de mens, in plaats van het verzamelen van vruchten van bomen die je in het bos ziet groeien. Andere fruitbomen waren in Bakel waarschijnlijk nog niet bekend, men begon pas in de Middeleeuwen met het domesticeren van fruitbomen. Het gebouwtje op de voorgrond is een spieker, al in de prehistorie gebruikt om gewassen in op te slaan. Wat betreft de dieven op vier poten, konijnen waren er nog niet in Bakel of de rest van Nederland, maar her en der in het bos liep misschien nog wel een reuzenhert of oeros.
? Zo ja, mag ik dan uw naam vermelden op Wikimedia Commons? Ik heb de naam van de auteur nodig.... Mvg Bakel123 7 sep 2011 19:02 (UTC)