Overleg gebruiker:Esther van der Linden

Uit Erfgoedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Afbeeldingen

Hallo, ik ben een gebruiker van wikipedia NL en ik vroeg me af of ik de afbeeldingen van deze wiki ook op wikipedia NL mag gebruiken? Mvg Bakel123 29 jun 2011 16:40 (UTC)

Vervolg

De mensen van de Nederlandse wikipedia willen graag zien dat er ergens staat dat de afbeeldingen een vrije licentie hebben. Anders mg ik die afbeeldingen niet gebruiken Mvg Bakel123 7 jul 2011 06:18 (UTC)

Ik heb op mijn overlegpagina de afbeelding staan. Mvg Bakel123 8 jul 2011 08:42 (UTC)

afbeelding

Bent u de auteur van de afbeelding
Ca. 721, Bakel, zo zou het huidige marktplein eruit hebben kunnen zien. De grote bossen hadden weer terrein gewonnen in Europa na de Volksverhuizingen van de 5e en 6e eeuw. Rond Bakel was het leeg en groen. Mensen hoedden hun varkens en koeien in het bos en er waren vrijwel geen schapen. Ze verbouwden veel rogge en hadden moestuintjes met allerlei kruiderijen, waarvan de meeste nu als onkruid worden gezien. De fruitbomen voor de boerderij zijn kroosjes, een pruimensoort die heel makkelijk te domesticeren is. Domesticeren betekent het kweken en veranderen van de soort door de mens, in plaats van het verzamelen van vruchten van bomen die je in het bos ziet groeien. Andere fruitbomen waren in Bakel waarschijnlijk nog niet bekend, men begon pas in de Middeleeuwen met het domesticeren van fruitbomen. Het gebouwtje op de voorgrond is een spieker, al in de prehistorie gebruikt om gewassen in op te slaan. Wat betreft de dieven op vier poten, konijnen waren er nog niet in Bakel of de rest van Nederland, maar her en der in het bos liep misschien nog wel een reuzenhert of oeros.
? Zo ja, mag ik dan uw naam vermelden op Wikimedia Commons? Ik heb de naam van de auteur van de afbeelding nodig.... Mvg Bakel123 7 sep 2011 19:02 (UTC)
Bedankt voor het antwoorden op m'n OP!! Mvg Bakel123 9 sep 2011 14:37 (UTC)

Afbeelding van Bakel plein omstreeks 721 na Chr.

Om de afbeelding te behouden op Wikipedia NL bij het artikel Geschiedenis van Bakel moet u even onderstaand mailen naar het volgende e-mail adres:


Aan: permissions-commons@wikimedia.org

Ik verklaar hierbij dat ik de auteur en/of de enige eigenaar van de exclusieve auteursrechten ben op http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bakel_plein_omstreeks_721_na_Chr..jpg

Ik verklaar hierbij dit werk te publiceren onder de vrije licentie CC-by-SA-3.0.

Ik verklaar dat ik eenieder het recht geef om het werk te gebruiken in een commercieel product en het te wijzigen naar behoefte.

Ik ben me ervan bewust dat ik altijd de rechten van mijn werk behoud en het recht behoud om met mijn naam vermeld te worden volgens de gekozen licentie.

Ik ben me ervan bewust dat de vrije licentie alleen auteursrechten betreft en behoud mij het recht voor om actie te ondernemen tegen eenieder die met het gebruik andere restricties schendt, zoals handelsmerkrestricties of portretrechten, dan wel gebruik voor smadelijke doeleindeinden e.d.

Ik ben me ervan bewust dat ik deze verklaring niet in kan trekken, en dat het werk permanent kan worden bewaard op een Wikimedia-project.

DATUM, NAAM VAN RECHTHEBBENDE


Als u dit doet waardeer ik dit zeer, u helpt mij daar enorm mee, én de afbeelding blijft op Wikipedia staan!!! Mvg Bakel123 27 sep 2011 13:40 (UTC)

Nieuw e-mail adres

ik heb 'n nieuw e-mail adres gekregen dat is: permissions@wikimedia.org Mvg Bakel123 6 okt 2011 05:35 (UTC)


Hallo Esther,

Een intressant onderwerp is zeker De Tolbrug aan de Neerkant,Tonni en Leo zijn erg gastvrij. Waarom vermeld je geen plaatsnaam bij de foto's,is om te zoeken erg handig.

Vrgr H.Elsinga te Woudenberg gebruiker van Reliwiki.


Beste meneer/mevrouw Elsinga,

Bedankt voor de tips, ik zal er zeker naar kijken.

Met vriendelijke groet,

Esther van der Linden