Bevindingen: verschil tussen versies

Uit Erfgoedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
(7 tussenliggende revisies door 5 gebruikers niet weergegeven)
Regel 4: Regel 4:
 
Uw opmerkingen helpen om eventuele problemen op te lossen en deze wiki beter te maken.
 
Uw opmerkingen helpen om eventuele problemen op te lossen en deze wiki beter te maken.
  
1. Ik heb een fout gemaakt, er is een dubbel onderwerp. Espse Hoeve en Commandeurshoeve in Bakel beschrijven dezelfde plek. Gezien Commandeurs hoeve in Bakel vrijwel niet gevuld is en de Espse hoeve inmiddels is aangevuld door het heemlid dat hier onderzoek naar heeft gedaan is het misschien wenselijk om Commandeurshoeve in Bakel te verwijderen. Deze laatste komt overigens niet op de overzichtskaart voor, alleen in het lemma alle kaartobjecten
+
==Extra's==
 +
Ik zou graag deze wiki uit willen breiden met een helpdesk om vragen of opmerkingen kwijt te kunnen. Want ik wilde al verschillende vragen stellen maar ik wist niet waar ik er mee heen moest!! Mvg [[Gebruiker:Bakel123|Bakel123]] 6 jul 2011 10:36 (UTC)
  
2. Er zijn nog twee dubbele onderwerpen. Het archeologisch monument Milheeze en het Archeologisch monument steentijd beschrijven hetzelfde onderwerp. Archeologisch monument steentijd is gevuld, archeologisch monument Milheeze niet, dus misschien kan deze laatste verwijderd worden. Er zijn twee Ripse Palen, een is ingevuld de ander is volledig leeg.
+
Beste Bakel123,
  
3. Het onderwerp D'n Traonpot, wevershuis anno 1752 komt niet voor op de overzichtskaart, alleen op de lijst alle kaartobjecten. in het onderwerp zelf is geen kaartje zichtbaar.
+
U kunt uw vragen en opmerkingen op deze pagina kwijt. De gebruiker [[Gebruiker:SRE|erfgoedwiki-master]] zal deze vragen of zelf beantwoorden of doorgeven aan de beherende instantie Nieuwland, of de contactpersoon van de gemeente op dit onderwerp.
 
+
4. Er bestaan twee st Willibrordskerken in Gemert-Bakel, een in Bakel en een in Milheeze. Ik wist dat niet en heb de eerste alleen St Willibrordskerk genoemd. Bij de andere is in de link wel Bakel erachter geplakt. Kan de link van de eerste kerk worden aangepast zodat er Milheeze achter staat, voor de duidelijkheid?
+
 
+
5. Als onder de overzichtskaart een uitleg wordt gegeven over de kaartlagen historisch groen en monumentn is het dan niet handig dat die ook in de overzichtskaart te zien zijn? Historische bebouwing staat er immers ook in. Anders verschilt het per object en  bij de meeste zijn deze kaartlagen niet aangevinkt.
+

Huidige versie van 11 feb 2015 om 16:32

Uw bevindingen

Indien u bij het maken van kaarten, bij het prikken van punten op de kaart of bij het toevoegen zaken tegenkomt die niet werken zoals u zou verwachten kunt u op deze pagina uw bevindingen kwijt. Uw opmerkingen helpen om eventuele problemen op te lossen en deze wiki beter te maken.

Extra's

Ik zou graag deze wiki uit willen breiden met een helpdesk om vragen of opmerkingen kwijt te kunnen. Want ik wilde al verschillende vragen stellen maar ik wist niet waar ik er mee heen moest!! Mvg Bakel123 6 jul 2011 10:36 (UTC)

Beste Bakel123,

U kunt uw vragen en opmerkingen op deze pagina kwijt. De gebruiker erfgoedwiki-master zal deze vragen of zelf beantwoorden of doorgeven aan de beherende instantie Nieuwland, of de contactpersoon van de gemeente op dit onderwerp.