Bevindingen: verschil tussen versies

Uit Erfgoedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
(10 tussenliggende revisies door 5 gebruikers niet weergegeven)
Regel 4: Regel 4:
 
Uw opmerkingen helpen om eventuele problemen op te lossen en deze wiki beter te maken.
 
Uw opmerkingen helpen om eventuele problemen op te lossen en deze wiki beter te maken.
  
1. Symbool: "informatiepunt" gewenst, bijvoorbeeld voor Bosmuseum
+
==Extra's==
 +
Ik zou graag deze wiki uit willen breiden met een helpdesk om vragen of opmerkingen kwijt te kunnen. Want ik wilde al verschillende vragen stellen maar ik wist niet waar ik er mee heen moest!! Mvg [[Gebruiker:Bakel123|Bakel123]] 6 jul 2011 10:36 (UTC)
  
2. tekst zou moeten "oplichten" wanneer de muis over het symbool gaat. Nu moet je het aanklikken.
+
Beste Bakel123,
  
3. bij het bekijken van de artikelen versleep je snel per ongeluk de kaart. deze zou stil moeten blijven staan
+
U kunt uw vragen en opmerkingen op deze pagina kwijt. De gebruiker [[Gebruiker:SRE|erfgoedwiki-master]] zal deze vragen of zelf beantwoorden of doorgeven aan de beherende instantie Nieuwland, of de contactpersoon van de gemeente op dit onderwerp.
 
+
4. Overigens heb ik een fout gemaakt, er is een dubbel onderwerp. Espse Hoeve en Commandeurshoeve in Bakel beschrijven dezelfde plek. Gezien Commandeurs hoeve in Bakel vrijwel niet gevuld is en de Espse hoeve inmiddels is aangevuld door het heemlid dat hier onderzoek naar heeft gedaan is het misschien wenselijk om Commandeurshoeve in Bakel te verwijderen. Deze laatste komt overigens niet op de overzichtskaart voor, alleen in het lemma alle kaartobjecten
+
 
+
5. Er is nog een dubbel onderwerp. Het archeologisch monument Milheeze en het Archeologisch monument steentijd beschrijven hetzelfde onderwerp. Archeologisch monument steentijd is gevuld, archeologisch monument Milheeze niet, dus misschien kan deze laatste verwijderd worden.
+
 
+
6. Het onderwerp D'n Traonpot, wevershuis anno 1752 komt niet voor op de overzichtskaart, alleen op de lijst alle kaartobjecten. in het onderwerp zelf is geen kaartje zichtbaar.
+
 
+
7. Er bestaan twee st Willibrordskerken in Gemert-Bakel, een in Bakel en een in Milheeze. Ik wist dat niet en heb de eerste alleen St Willibrordskerk genoemd. Bij de andere is in de link wel Bakel erachter geplakt. Kan de link van de eerste kerk worden aangepast zodat er Milheeze achter staat, voor de duidelijkheid?
+

Huidige versie van 11 feb 2015 om 17:32

Uw bevindingen

Indien u bij het maken van kaarten, bij het prikken van punten op de kaart of bij het toevoegen zaken tegenkomt die niet werken zoals u zou verwachten kunt u op deze pagina uw bevindingen kwijt. Uw opmerkingen helpen om eventuele problemen op te lossen en deze wiki beter te maken.

Extra's

Ik zou graag deze wiki uit willen breiden met een helpdesk om vragen of opmerkingen kwijt te kunnen. Want ik wilde al verschillende vragen stellen maar ik wist niet waar ik er mee heen moest!! Mvg Bakel123 6 jul 2011 10:36 (UTC)

Beste Bakel123,

U kunt uw vragen en opmerkingen op deze pagina kwijt. De gebruiker erfgoedwiki-master zal deze vragen of zelf beantwoorden of doorgeven aan de beherende instantie Nieuwland, of de contactpersoon van de gemeente op dit onderwerp.